Mijn wooncoach

Mijn Wooncoach Uw woonwens op maat ingevuld
De Alliantie, Portaal en Omnia Wonen hebben de handen ineen geslagen om het huren voor u zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom maken wij u graag attent op een dienst die wij u bieden in de vorm van een wooncoach.

Welke diensten bieden de wooncoaches?
Ieder mens is uniek en elke situatie is verschillend. Daarom is het belangrijk dat het advies om uw woonwensen te realiseren op maat gegeven wordt. De wooncoaches begeleiden u hierin en kijken naar een passende oplossing, zoals een verhuizing, als de woning niet meer past bij uw levensfase.

Wat kan een wooncoach voor u betekenen?

  • Een wooncoach inventariseert uw woonwensen en kijkt samen met u hoe u deze kunt vervullen.
  • Een wooncoach biedt u ondersteuning bij het inzichtelijk maken wat een verhuizing voor u kan betekenen, ook op financieel gebied.
  • U kunt begeleiding krijgen bij het zoeken en reageren op passende woningen via www.woningneteemvallei.nl.      

Voor wie is Mijn Wooncoach bedoeld?
Alle huurders van 65 jaar en ouder, huurders die in 2017 jaar 65 jaar worden en woonachtig in Amersfoort, kunnen gebruik maken van gratis advies en begeleiding van een wooncoach. De wooncoach komt thuis op bezoek en een gesprek is gratis en altijd vrijblijvend.

Meer informatie
Wilt u de flyer Mijn Wooncoach ontvangen voor meer informatie of heeft u interesse in een bezoek van een wooncoach? De Alliantie handelt alle informatie-aanvragen af. De wooncoaches Monique van de Walle en Lucie Sargent zijn te bereiken via 088 00 232 00 en mijnwooncoach@de-alliantie.nl. Het is ook mogelijk om een brief te sturen naar de Alliantie, t.a.v. Mijn Wooncoach Amersfoort, Antwoordnummer 778, 1200 VB Hilversum (een postzegel is niet nodig).Web Analytics